Σαμπουάν, καθαριστικά γάτας


Grid View:
(0)

Activet Allergyactiv Shampoo 125ml - Υποαλλεργικό σαμπουάν

9,30€
Εξειδικευμένο κτηνιατρικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών Κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους που είναι επιρρεπείς στις αλλεργίες.Eξειδικευμένο κτηνιατρικό σαμπουάν για σκύλους και γ..
(0)

Δερματολογικό σαμπουάν για την ξηρή σμηγματόρροια

14,14€
Antiseborrhoeic ShampooΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΤο Antiseborrhoeic shampoo χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ξηρής σμηγματόρροιας. Σε αυτή την κατάσταση, το δέρμα εμφανίζεται θαμπό και ξη..
(0)

Δερματολογικό σαμπουάν με αντισμηγματορροΐκή και αντιβακτηριακή δράση

15,97€
BenzoicΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΤο υπεροξείδιο του βενζοΰλίου επιδεικνύει ισχυρή αντισμηγματορροΐκή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υγρής σμηγματόρροιας, σε πυ..
(0)

Σαμπουάν για κουτάβια και γατάκια

9,72€
Puppy ShampooΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΟι σκύλοι μικρόσωμων φυλών θεωρούνται κουτάβια μέχρι την ηλικία του ενός έτους, ενώ των μεγαλόσωμων φυλών θεωρούνται κουτάβια μέχρι την ηλικία των..
(0)

Σαμπουάν ομορφιάς και φροντίδας

9,30€
Beauty & Care ShampooΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΤο δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και μεταξύ άλλων σημαντικών ιδιοτήτων έχει και καλυπτήριο ρόλο. Προστατεύει τον υπόλοι..
(0)

Υποαλλεργικό σαμπουάν

12,40€
HypoallergenicΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΤο σαμπουάν αυτό είναι παρόμοιο σε σύνθεση με το Puppy, όμως αλλάζουν τα συστατικά σε ποσότητα, ώστε να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δέρμ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)