Ο drpet και οι συνεργάτες του σας καλωσορίζουν στον καινούργιο μας χώρο. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτησή σας και η προσφορά αξιόλογων υπηρεσιών. Απευθυνόμαστε σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ευζωία των μικρών μας φίλων. Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε μεγάλο εύρος συμπληρωμάτων, διατροφικών ειδών, εξαρτημάτων και λοιπών ειδών για τα περισσότερα κατοικίδια ενώ επιπρόσθετα παρέχουμε την δυνατότητα και για  κατ' οίκον διανομές. Αναλαμβάνουμε τον καλλωπισμό των κατοικίδιων σας, το κούρεμα και το λούσιμο τους την κοπή των νυχιών κ.α.. Σημαντικός δείκτης της ποιότητάς μας είναι και το γεγονός ότι στον ίδιο χώρο λειτουργεί κτηνιατρείο. Είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε υπεύθυνη και αποτελεσματική υποστήριξη Με γνώση και εμπειρία ευελπιστούμε να ανταποκρινόμαστε στις σημερινές ανάγκες σας παρέχοντας ένα φιλικό περιβάλλον για σας και για το κατοικίδιό σας. Ασχολούμαστε επίσης με τα ψάρια ενυδρείου, με τα ωδικά πτηνά αλλά και με την διατροφή των παραγωγικών ζώων. Επιπλέον σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον δικτυακό μας τόπο www.drpet.gr, όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα μας και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Η υγεία, η ευζωία και η ευτυχία των νέων μελών της καθημερινότητά σας θα πρέπει να βασίζεται στην εκδήλωση της αγάπης σας προς αυτά, στην σωστή και ισορροπημένη διατροφή, στην άσκηση, στην συντροφιά και στην κτηνιατρική φροντίδα. Το δικό σας μερίδιο της επίτευξης των παραπάνω σίγουρα είναι το μεγαλύτερο η συμπλήρωση του όμως με θέματα της δική μας αρμοδιότητας ολοκληρώνει σε μεγάλο βαθμό την πληρότητα των αναγκών τους. Οι οποίες δεν είναι άλλες από την παροχή υγιεινού και άνετου περιβάλλοντος σε κατάλληλο χώρο που θα τα  προστατεύει από το κρύο η τη ζεστή και τους εξωτερικούς κινδύνους. Το άνετο και το ήσυχο μέρος ανάπαυσης  την καθημερινή παροχή κατάλληλης ισορροπημένης τροφής με την σωστή αναλογία πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών ουσιών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών και φυσικά πάντοτε την εύκολη πρόσβαση σε καθαρό φρέσκο νερό. Την πρόληψη,  την γρήγορη αντιμετώπιση και την επίλυση ή συντήρηση των θεμάτων υγείας τους. Συμβουλευτείτε και εμπιστευτείτε μας για  το διαιτολόγιο τους, την εκπαίδευση τους, την αναπαραγωγή ή στείρωση τους, την αντιπαρασιτική θεραπεία και οτιδήποτε άλλο αφορά την υγεία τους.  

Είμαστε ευαισθητοποιημένοι και επικεντρωνόμαστε στην  προληπτική κτηνιατρική  των παθήσεων και στην πρώιμη και έγκαιρη διάγνωσή τους. Απώτερος σκοπός είναι η αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων και η πιο εύκολη και αποτελεσματική αντιμετώπισή  στα αρχικά τους στάδια, πριν από την επέκταση της συμπτωματολογίας της νόσου. Η ακολουθία πρωτοκόλλων προληπτικής κτηνιατρικής για το σκύλο, τη γάτα, τα τρωκτικά, τα ωδικά πτηνά και τα ψάρια ενυδρείου είναι πρωταρχικής σημασίας στις παρεχόμενες υπηρεσίες του drpet. Τα πρωτόκολλα αυτά προσαρμόζονται ανάλογα με το είδος,την ηλικία,τη φυλή, την δραστηριότητα τον χώρο διαβίωσης και των ατομικών ιδιαιτεροτήτων  και σε γενικές γραμμές περιλαμβάνουν: την κλινική εξέταση, τον εμβολιασμό, τις αποπαρασιτώσεις, για τα ενδο και εξωπαράσιτα, την οδοντιατρική φροντίδα και την διατροφή. Τις ορολογικές εξετάσεις, όπως είναι αυτές για τη Διροφιλαρίωση, για τη Λεισμανίωση, την Ερλιχίωση,  την ανοσοανεπάρκεια, την ιογενή λευχαιμία  κ.α. Τις βιοχημικές, αιματολογικές, ορμονολογικές εξετάσεις. Τις προληπτικές χειρουργικές επεμβάσεις (στειρώσεις) κ.α.

Στο κτηνιατρείο του drpet αντιμετωπίζονται τα περιστατικά της εσωτερικής παθολογίας. Την κλινική εξέταση ακολουθούν κατά περίπτωση εργαστηριακές και λοιπές εξετάσεις ανάλογα με το περιστατικό. Βασικός στόχος είναι η σωστή διάγνωση και η επιλογή ενδεδειγμένης θεραπείας. Σε καταστάσεις, που κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω διερεύνηση, τα περιστατικά εξετάζονται από ειδικούς. Η γνωριμία του χώρου από το κατοικίδιό σας και η εξοικείωση του με χειρισμούς όπως η επισκόπηση, των αυτιών, του στόματος, του κοψίματος των νυχιών, της λήψης θερμοκρασίας εξασφαλίζει μία πιο ήρεμη και χαρούμενη επίσκεψη στον κτηνιατρείο.