Καλλωπισμός και περιποίηση σκύλου


Grid View:
(0)

Activet Allergyactiv Shampoo 125ml - Υποαλλεργικό σαμπουάν

9,30€
Εξειδικευμένο κτηνιατρικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών Κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους που είναι επιρρεπείς στις αλλεργίες.Eξειδικευμένο κτηνιατρικό σαμπουάν για σκύλους και γ..
(0)

Σαμπουάν ομορφιάς και φροντίδας

9,30€
Beauty & Care ShampooΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΤο δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και μεταξύ άλλων σημαντικών ιδιοτήτων έχει και καλυπτήριο ρόλο. Προστατεύει τον υπόλοι..
(0)

Υποαλλεργικό σαμπουάν

12,40€
HypoallergenicΔερματολογικό σαμπουάνΠως ΧρησιμοποιείταιΤο σαμπουάν αυτό είναι παρόμοιο σε σύνθεση με το Puppy, όμως αλλάζουν τα συστατικά σε ποσότητα, ώστε να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δέρμ..
(0)

Σαμπουάν - DARYGTON TOP SAFE υποαλλεργικό 300ml

9,30€
Με έλαιο γλυκού αμυγδάλου, εκχύλισμα καλέντουλας και πρωτεϊνες σίτου.Το σαμπουάν για κουτάβια παρασκευάζεται από έλαιο γλυκού αμυγδάλου και εκχύλισμα καλέντουλας, συστατικά τα οποία προσδίδουν μαλακτι..
(0)

Men For San Aντιπαρασιτική Καθαριστική Πούδρα 250ml (dry shampoo)

9,92€
Καθαριστική και αντιπαρασιτική σκόνη για σκύλους, γάτες, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια και κουνάβια.Έχει σχεδιαστεί για τη διατήρηση της υγιεινής της τρίχας χωρίς τη χρήση νερού .Η σύνθεσή του περιέχει φυ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)