Ωτικά προϊόντα για γάτες


Grid View:
(0)

GlycoZoo Otic 118 ml

15,70€
GlycoZoo Otic 118 mlΠεριγραφήGlycoZoo OticΚαθαρισμός αυτιώνΓλυκολικό Οξύ: χρησιμοποιείται για την εξαιρετική του ικανότητα να εισχωρεί στην επιδερμίδα και στο τρίχωμα. Μόλις εφαρμοστεί, το γλυκολικό ο..
(0)

GlycoZoo otic 473ml

29,30€
GlycoZoo otic 473mlΠεριγραφήGlycoZoo OticΚαθαρισμός αυτιώνΓλυκολικό Οξύ: χρησιμοποιείται για την εξαιρετική του ικανότητα να εισχωρεί στην επιδερμίδα και στο τρίχωμα. Μόλις εφαρμοστεί, το γλυκολικό οξ..
(0)

Oticurant

24,68€
Μειώνει το pH και αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμώνΠροσροφά το νερό από τον ωτικό πόροΒελτιώνει το μικροπεριβάλλον του αυτιούΒελτιώνει τη δυσοσμία του προβληματικού αυτιούΣΥΝΘΕΣΗΣυστατικά α..
(0)

OtiFlush

13,68€
OtiFlushΚαθαριστικό αυτιώνΣυστατικά: Νερό, Προπυλενική γλυκόλη, Γλυκερίνη, Πανθενόλη, Γαλακτικό οξύ, Αλλαντοΐνη, Ουρία, Χλωρεξιδίνη, Τριαιθανολαµίνη, Τροµεθαµίνη, δινατριούχο, EDTA, Σαλικυλικό οξύ, Με..
(0)

OtiHelp

9,04€
OtiHelp Καθαριστικό αυτιώνΣυστατικά:Νερό, Προπυλενική γλυκόλη, Γλυκερίνη, Πανθενόλη, Γαλακτικό οξύ, Αλλαντοΐνη, Ουρία, Χλωρεξιδίνη, Τριαιθανολαµίνη, Τροµεθαµίνη, δινατριούχο, EDTA, Σαλικυλικό οξύ, Μεν..
(0)

SUROLAN Ear Drops Σταγόνες για Ωτίτιδα και Δερματίτιδα για Σκύλους και Γάτες 15ml

12,50€
Elcano surolan ωτικές & δερματικές σταγόνες για σκύλους/γάτεςΠεριγραφή προϊόντοςΤο Surolan για σκύλους και γάτες είναι υγρό για τοπική χρήση, για την αντιμετώπιση κοινών καταστάσεων που προκαλούντ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)