Ωτικά προϊόντα για γάτες


Grid View:
(0)

GlycoZoo Otic 118 ml

18,60€
GlycoZoo Otic 118 mlΠεριγραφήGlycoZoo OticΚαθαρισμός αυτιώνΓλυκολικό Οξύ: χρησιμοποιείται για την εξαιρετική του ικανότητα να εισχωρεί στην επιδερμίδα και στο τρίχωμα. Μόλις εφαρμοστεί, το γλυκολικό ο..
(0)

GlycoZoo otic 473ml

29,30€
GlycoZoo otic 473mlΠεριγραφήGlycoZoo OticΚαθαρισμός αυτιώνΓλυκολικό Οξύ: χρησιμοποιείται για την εξαιρετική του ικανότητα να εισχωρεί στην επιδερμίδα και στο τρίχωμα. Μόλις εφαρμοστεί, το γλυκολικό οξ..
(0)

Oticurant

24,68€
Μειώνει το pH και αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμώνΠροσροφά το νερό από τον ωτικό πόροΒελτιώνει το μικροπεριβάλλον του αυτιούΒελτιώνει τη δυσοσμία του προβληματικού αυτιούΣΥΝΘΕΣΗΣυστατικά α..
(0)

OtiFlush

13,68€
OtiFlushΚαθαριστικό αυτιώνΣυστατικά: Νερό, Προπυλενική γλυκόλη, Γλυκερίνη, Πανθενόλη, Γαλακτικό οξύ, Αλλαντοΐνη, Ουρία, Χλωρεξιδίνη, Τριαιθανολαµίνη, Τροµεθαµίνη, δινατριούχο, EDTA, Σαλικυλικό οξύ, Με..
(0)

OtiHelp

9,04€
OtiHelp Καθαριστικό αυτιώνΣυστατικά:Νερό, Προπυλενική γλυκόλη, Γλυκερίνη, Πανθενόλη, Γαλακτικό οξύ, Αλλαντοΐνη, Ουρία, Χλωρεξιδίνη, Τριαιθανολαµίνη, Τροµεθαµίνη, δινατριούχο, EDTA, Σαλικυλικό οξύ, Μεν..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)