Οδοντιατρική φροντίδα για Γάτες


Grid View:
(0)

Activet Stomactiv Fresh (250ml) - Διάλυμα στοματικής υγιεινής

10,40€
Το STOMACTIV FRESH είναι ένα διάλυμα στοματικής υγιεινής για σκύλους και γάτες με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο. Συντελεί στη ..
(0)

Perio Plus Feline λιχουδιές

14,58€
Perio Plus Feline 60 λιχουδιέςΣτοματική ΥγιεινήTo Perio Plus είναι σχεδιασμένο για να καλύψει ένα πρόγραμμα καθημερινής οδοντικής φροντίδας διπλής δράσης, χωρίς ταλαιπωρία. Η εξωτερική στρώση βοηθά στ..
(0)

PERIO SUPPORT

44,49€
PERIO SUPPORTΤα φυτικά λιπαρά διασφαλίζουν ότι το προϊόν είναι εύγεστο, περιέχουν τα λιπαρά οξέα για την υποστήριξη της υγείας των ούλων και βοηθούν τα συστατικά του προϊόντος να προσκολληθούν στα δόν..
(0)

PlaqueOff - κροκέτα

10,94€
Τι είναι το PlaqueOff;Η ουλίτιδα που δημιουργείται στα ζώα σχηματίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και στους ανθρώπους. Η κακοσμία είναι το πρώτο σημάδι ουλίτιδας.Το ProDen PlaqueOff είναι ένα απόλυτα φυσ..
(0)

TOOTH PASTE 45 γρ. πάστα

5,09€
TOOTH PASTE 45 γρ. πάστα Σύνθεση:Water, Glycerin, Dicalcium Phosphate, Calcium Carbonate, Colloidal Silica, Calcium Levulinate, Liquid Paraffin, Sodium Carboxymethylcellulose, Sodium Lauryl ..
(0)

TrisDent Gel 60ml Οδοντική Υγιεινή

12,45€
Η χρήση Tris-Edta και Χλωρεξιδίνης αποτελεί μοναδικό συνδυασμό για τη σωστή οδοντιατρική φροντίδα. Το Tris-Edta μειώνει την ασβεστοποίηση της πλάκας και τη μετατροπή της σε πέτρα, ενώ ταυτόχρονα ενισχ..
(0)

Virbac Vet Aquadent Διάλυμα Στοματικής Υγιεινής 250ml

14,90€
Στοματικό διάλυμα για σκύλους & γάτες.Το VET AQUADENT δημιουργήθηκε από κτηνιάτρους για την καθημερινή στοματική υγιεινή του σκύλου και της γάτας. Η μοναδική σύνθεση του VET AQUADENTTM παρέχε..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)