Oticurant

Oticurant

24,68€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,84€
Κατασκευαστής: VetExpert
Κωδικός Προϊόντος: 1604745
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Το είδανε 3597 φορές

Περιγραφή Προϊόντος

Μειώνει το pH και αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών

Προσροφά το νερό από τον ωτικό πόρο

Βελτιώνει το μικροπεριβάλλον του αυτιού

Βελτιώνει τη δυσοσμία του προβληματικού αυτιού


ΣΥΝΘΕΣΗ

Συστατικά ανά τεμάχιο.

13.2.8 Γλυκοζαμίνη 169 300 600 mg / 5 ml

Χονδροϊτίνη (θειική) 22,23 30 240 mg / 5 ml

Υαλουρονικό νάτριο 5,53 7

Harpagophytum procumbens 66,7 300

MSM 250 mg / 5 ml

Ω-3 λιπαρά οξέα 250 mg / 5 ml

L-καρνιτίνη 44

Βιταμίνη C 25 25 10.000 mg / kg

Ψευδαργύρος (οξείδιο) 1,25 1,25

Μαγγάνιο (οξείδιο) 1,67

Μαγγάνιο (θειικό) 6,12

Μαγνήσιο (θειικό) 500 mg / kg

Χαλκός (θειικός) 2,51

Βιταμίνη E 10.000 mg / kg


Η σύνθεση του OtiCurant έχει πολυεπίπεδη δράση και βοηθά σε πολλά σημεία.

Το γαλακτικό οξύ μειώνει το pH στο εσωτερικό του αυτιού και με αυτό τον τρόπο αναστέλλεται  ο πολλαπλασιασμός των ζυμών και μικροβίων που δημιουργούν προβλήματα.

Ο καολίνης είναι ένα ορυκτό με έντονη απορροφητική δράση. Η χρήση του βοηθά στη δέσμευση του νερού και των διαφορών ουσιών που παράγονται στο αυτί και η συσσώρευση τους δημιουργεί κυψελίδα.

Η λακτόζη δρα συνεπικουρικά με τον καολίνη στη δέσμευση του νερού και την απομάκρυνση της υγρασίας από το αυτί.

Η L-φουκόζη αποτρέπει την προσκόλληση βακτηρίων στα επιθηλιακά κύτταρα του αυτιού.

Το BIOECOLIA είναι ένα πατενταρισμένο μίγμα α-γλυκανών, οι οποίες βοηθούν την ανάπτυξη των καλών μικροοργανισμών εις βάρος των παθογόνων μικροοργανισμών. Δημιουργείται έτσι ένα ευνοϊκό μικροπεριβάλλον στον ακουστικό πόρο.

Ο συνδυασμός όλων των συστατικών θα καθαρίσει το αυτί και κυρίως θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς υγρασία και με χαμηλό pH, ακατάλληλο για την ανάπτυξη μικροοργανισμών που δημιουργούν προβλήματα.


Γιατί να δώσω OtiCurant στο ζώο μου;

Η υγρασία μετά το μπάνιο είναι το καλύτερο περιβάλλον για την ανάπτυξη ζυμών, μυκήτων και άλλων μικροοργανισμών που θα δημιουργήσουν κάποιου είδους βλάβη στο αυτί.Το OtiCurant έχει ως στόχο να αποτρέψει τους παράγοντες αυτούς από το να προκαλέσουν βλάβη, είτε απλώς δυσοσμία, είτε ωτίτιδα με πόνο, ωτικό σμήγμα


Συσκευασία με 24 φακελάκια μιας χρήσης.


Η προτεινόμενη δοσολογία είναι ενδεικτική. O κτηνίατρος σας θα συνεκτιμήσει τη συνολική κατάσταση του ζώου και θα προτείνει την απαραίτητη δόση ή το ακριβές διάστημα χορήγησης.

Συνιστώμενη ημερήσια δόση εφόδου:

Για τις 5 πρώτες μέρες χορηγήστε μία δόση σε κάθε αυτί ημερησίως.  Κατά το επόμενο διάστημα, χορηγήστε μία δόση σε κάθε αυτί ανά εβδομάδα.

Ζώα μεγαλόσωμα, μπορεί να χρειαστούν δύο φακελάκια ανά εφαρμογή.

Δεν είναι απαραίτητη η μάλαξη ή το σκούπισμα του αυτιού μετά την εφαρμογή.

Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολγία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Για πόσο καιρό θα κρατήσει η συσκευασία;

Το διάστημα ποικίλλει, ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης και αν το χορηγείτε προληπτικά ή θεραπευτικά. Στην ενότητα Δοσολογία, θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

When you order from opencartworks.com, you will receive a confirmation email. Once your order is shipped, you will be emailed the tracking information for your order's shipment. You can choose your preferred shipping method on the Order Information page during the checkout process.

The total time it takes to receive your order is shown below:

The total delivery time is calculated from the time your order is placed until the time it is delivered to you. Total delivery time is broken down into processing time and shipping time.

Processing time: The time it takes to prepare your item(s) to ship from our warehouse. This includes preparing your items, performing quality checks, and packing for shipment.

Shipping time: The time for your item(s) to tarvel from our warehouse to your destination.

Shipping from your local warehouse is significantly faster. Some charges may apply.

In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from. If you want to know more information, please contact the customer service. We will settle your problem as soon as possible. Enjoy shopping!

Size Chart