TrichoCat

TrichoCat

12,66€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,20€
Κατασκευαστής: VetExpert
Κωδικός Προϊόντος: 1601962
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Το είδανε 3116 φορές

Διαθέσιμες Επιλογές

Περιγραφή Προϊόντος

TrichoCat Antibezoar paste

Aντιμετώπιση και απομάκρυνση τριχοβεζοαρίων.

Χρήσεις

Η πάστα αυτή χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση και απομάκρυνση των τριχοβεζοαρίων (τριχόμπαλες) που συσσωματώνονται στο στομάχι της γάτας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά για την καταπολέμηση της δημιουργίας των τριχοβεζοαρίων.

Bασικά σημεία

Εξαιρετική γευστικότητα

Το μοναδικό σκεύασμα που περιέχει ταυρίνη

Προτείνεται ειδικά για μακρύτριχες γάτες

Προσθήκη κριθαριού που βοηθά τη φυσική απομάκρυνση των τριχοβεζοαρίων

 Οι γάτες, ως αιλουροειδή, έχουν τη φυσιολογική συνήθεια να καθαρίζονται γλύφοντας το σώμα τους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γλυψίματος του σώματος, οι τρίχες αποκόπτονται και αρκετές από αυτές καταπίνονται από τη γάτα και φτάνουν στο στομάχι. Σε αυτό βοηθά και η φορά των καλύκων της γλώσσας που έχουν μία ελαφρά κλίση προς το εσωτερικό του στόματος.

Συνήθως, η ποσότητα των τριχών δεν είναι μεγάλη και οι τρίχες παρασύρονται με τις τροφές στο έντερο και αποβάλλονται με τα κόπρανα. Αν η ποσότητα είναι λίγο μεγαλύτερη, ενδέχεται η γάτα να εμέσει αυτές τις τρίχες. Όταν η ποσότητα των τριχών όμως είναι αρκετή, όπως συμβαίνει συχνά στις μακρύτριχες γάτες, τότε δημιουργούνται συσσωματώματα, τα λεγόμενα τριχοβεζοάρια.

Τα τριχοβεζοάρια μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του γαστρικού βλενογόννου και αυτή η κατάσταση να εκδηλωθεί με ανορεξία, κατάπτωση, εμετούς, γαστρίτιδα, έμφραξη του εντέρου και διάφορες άλλες παθολογικές καταστάσεις του πεπτικού συστήματος.

Η σύνθεση της πάστας έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε κατά κύριο λόγο να μην επιτρέπει στις τρίχες να κάνουν συσσωματώματα. Περιέχει γλισχραντικές ουσίες, οι οποίες δεν αφήνουν τις τρίχες να κολλούν μεταξύ τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι τρίχες να προωθούνται προς το έντερο και να αποβάλλονται με τα κόπρανα. Επιπλέον, οι ουσίες αυτές θα βοηθήσουν και στη σταδιακή διάλυση των συσσωμάτων που ήδη έχουν δημιουργηθεί.

Όμως, η σύνθεση της συγκεκριμένης πάστας εξυπηρετεί και ένα άλλο σκοπό. Η προσθήκη ταυρίνης, μοναδική για προϊόντα τέτοιου είδους, θα καλύψει τις ανάγκες της γάτας σε αυτό το «αμινοξύ».

Η ταυρίνη αποτελεί μία ουσία απαραίτητη στις γάτες, διότι δεν μπορούν να τη συνθέσουν από μόνες τους. Επομένως, πρέπει να την προσλαμβάνουν από την τροφή. Έλλειψη της ταυρίνης μπορεί να προκαλέσει διατατική μυοκαρδιοπάθεια, εκφύλιση του αμφιβληστροειδούς, απώλεια του τριχώματος και πρόωρη φθορά των δοντιών.

Συνιστώμενη ημερήσια δόση

2 ml ανά γάτα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

When you order from opencartworks.com, you will receive a confirmation email. Once your order is shipped, you will be emailed the tracking information for your order's shipment. You can choose your preferred shipping method on the Order Information page during the checkout process.

The total time it takes to receive your order is shown below:

The total delivery time is calculated from the time your order is placed until the time it is delivered to you. Total delivery time is broken down into processing time and shipping time.

Processing time: The time it takes to prepare your item(s) to ship from our warehouse. This includes preparing your items, performing quality checks, and packing for shipment.

Shipping time: The time for your item(s) to tarvel from our warehouse to your destination.

Shipping from your local warehouse is significantly faster. Some charges may apply.

In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from. If you want to know more information, please contact the customer service. We will settle your problem as soon as possible. Enjoy shopping!

Size Chart