Συστατικά: Νερό, βασιλικός πολτός 6,4%, μέλι, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού, φρουκτόζη.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΟ (15 ml) Βασιλικός πολτός 1000 mg


Η χρήση του Vitarojal Dog ενδείκνυται για περιπτώσεις σκύλων, με υψηλές ενεργειακές ανάγκες όπως κυνηγόσκυλα ή σκύλων εργασίας για περιπτώσεις σκύλων σε μετεγχειρητικό stress ή σκύλων με καταβεβλημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο συνδυασμός των συστατικών του Vitarojal Dog προσφέρει ενέργεια, ευεξία, αρμονική λειτουργία του εντέρου, ενώ συμβάλλει στην γενική ευζωία του πιστότερου συντρόφου του ανθρώπου.


Δοσολογία και τρόπος χρήσης: 7,5 ml (μισό φιαλίδιο ) την ημέρα για σκύλους μέχρι 15kg Ζ.Β. και 15-30 ml (1-2 φιαλίδια) την ημέρα για σκύλους από 15-30kg Ζ.Β..


Ανακινήστε πριν από τη χρήση! Για το άνοιγμα του φιαλιδίου ακολουθείστε τα εικονίδια που είναι εκτυπωμένα στο φιαλίδιο.


Συνιστάται να αραιώσετε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι νερό. 


Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές το χρόνο, ιδιαίτερα κατά την αλλαγή των εποχών. Ένα ίζημα μπορεί να σχηματιστεί το οποίο εξαφανίζεται όταν ανακινήσετε το φιαλίδιο.


O βασιλικός πολτός (gelee royale) είναι το πιο πολύτιμο και το πιο αποδεκτό μελισσοκομικό προϊόν. Εκκρίνεται από ειδικούς αδένες των νεαρών εργατριών μελισσών και τροφοδοτείται στη βασίλισσα και στις νεαρές προνύμφες έως και τρεις ημέρες. Ο βασιλικός πολτός είναι άμεσα υπεύθυνος για την εντυπωσιακή γονιμότητα, τη ζωτικότητα και τη μακροζωία της βασίλισσας μέλισσας.


Χημική σύνθεση του βασιλικού πολτού: νερό (60-70%), πρωτεΐνες (10-18%), σάκχαρα (10-17%), λίπη/λιπαρά (έως 5%), και 0.7-1.5% μετάλλων και βιταμινών. Στις βιταμίνες περιλαμβάνονται το σύμπλεγμα βιταμινών Β με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β5 και Β6, καθώς και βιταμίνες Α, C, D και Ε. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 23 αμινοξέα στη σύνθεση του βασιλικού πολτού. Τα πολυάριθμα ένζυμα που βρίσκονται στις πλούσιες σε περιεκτικότητα πρωτεΐνες του βασιλικού πολτού χρησιμεύουν ως καταλύτες για τις διάφορες βιοχημικές αντιδράσεις στον οργανισμό (γλυκοσιδάση, φωσφατάση και άλλα). Το κλάσμα λιπιδίου του βασιλικού πολτού αποτελείται από 80-90% των ελεύθερων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι στην πραγματικότητα πολύ σπάνια να βρεθούν στη φύση. Το πιο σημαντικό και παρόν στο βασιλικό πολτό είναι το ακόρεστο λιπαρό οξύ 10-hydroxy-2-decenoic οξύ (10-HDA). Είναι ακριβώς 10-HDA που πολυάριθμες βιολογικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού έχουν αποδοθεί. Μέχρι στιγμής αυτό το οξύ έχει βρεθεί στη φύση μόνο στον βασιλικό πολτό. Ο έλεγχος αυτού του δραστικού συστατικού του βασιλικού πολτού είναι απαραίτητος για την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

VITAROJAL DOG

  • Κωδικός Προϊόντος: VTG001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 15,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Ετικέτες: vitarojal, dog, Συμπληρώματα